Zo houdt u geld over voor uw garderobe. Drie handige tips!

Leuke en nieuwe kleding wil iedereen, maar vormen helaas vaak ook een aanslag op uw portemonnee. Zeker als u een modaal of beneden-modaal inkomen hebt, is het prettig als u slim kunt besparen. U wilt namelijk niet op een houtje hoeven te bijten, omdat uw nieuwe kleding wilt aanschaffen. Gebruik onderstaande vijf tips en ontdek dat u zo maandelijks gemakkelijk geld overhoudt voor kleding.

  1. Bespaar op vaste uitgaven

Door het hele jaar slim te besparen op uw vaste lasten, kunt u geld opzij zetten voor een toffe garderobe. Let hierbij vooral op de vaste lasten, zoals de kosten van uw internetprovider, energieleverancier, uw mobiele abonnement en de diverse verzekeringen die u heeft. Online energieleveranciers vergelijken kan tientallen tot honderden euro’s per jaar opleveren. Door te kiezen voor overstappen energie, een voordeliger internetprovider of een minder dure verzekering, houdt u geld in uw zak dat u apart kunt zetten. Besparen op gas licht gaat gemakkelijk door over te stappen naar de goedkoopste leverancier.

  1. Verkoop online tweedehands spullen

Veel mensen hebben op zolder, in opbergkasten en in de schuur tal veel kleding, fietsen en andere spullen staan die ze eigenlijk niet meer gebruiken, maar toch nog het nodige waard zijn. Door deze spullen te verkopen via een online verkoopsite, kunt u hiermee nog best wat geld opstrijken. Denk aan een kinderfiets die niet meer gebruikt wordt, oude spelletjes, kleding wat nooit meer gedragen wordt en andere spullen. Het geld dat u hiermee opstrijkt, kunt u het beste direct apart leggen voor uw shopdag. Bijkomende voordelen van dit soort prullaria verkopen zijn dat u extra ruimte creëert in en rond huis. En, ook fijn: u hoeft de betreffende spullen niet naar de stort te brengen, wat ook weer tijd en geld scheelt!

  1. Check uw verzekeringen en abonnementen

Voer ieder jaar een controle uit van uw verzekeringen en de diverse abonnementen die u heeft. Door online verzekeringen te vergelijken, kunt u al snel tientallen euro’s per jaar in uw portemonnee houden. En heeft u alle abonnementen die u ooit heeft afgesloten, echt nodig? Veel mensen zijn bijvoorbeeld lid van meerdere tijdschriften die nooit of zelden gelezen worden. Of ze hebben een abonnement voor en vaste telefoon, terwijl ze eigenlijk alleen maar mobiel bellen.

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken