Koopt jouw man ook te weinig kleding?

De helft van de Nederlandse vrouwen vindt dat haar man te weinig kleding shopt voor zichzelf. De mannen daarentegen vinden dat de vrouwen koopverslaafd zijn en teveel kleding (en andere zaken) kopen voor zichzelf. Het is ook niet goed of nooit goed, want een vrouw zal vaak ook kleding aanschaffen voor de man, die vervolgens weer niet lekker zit en achterin de kast belanden zal. Mannen gaan voor comfortabel waar vrouwen er nog wel eens voor willen gaan dat het vooral mooi is en er goed uitziet.

Afknappers

Veel vrouwen vinden dat mannen zich slecht kleden, of zelfs ouderwets de volgende dingen kunnen echt niet meer: knotjes, skinny jeans, diepe v-halzen en het hipster achtige uiterlijk in zijn algeheel. Voor de vrouw zijn de volgende dingen uit den boze: harembroeken, blokhakken, broeken met een te hoge taille en sokken in sandalen zijn de grootste afknappers.

Maar er zijn ook zaken die vrouwen niet vaak genoeg kunnen dragen als het aan de mannen zou liggen, de skinny jeans is er daar een van, dat het achterwerk van de vrouw in een skinny jeans mooi naar voren komt om het maar zo te zeggen is hier één van de grote redenen van. Maar ook leren rokjes en crop toppen zijn dingen die mannen graag bij een vrouw zien.

Waar geven vrouwen teveel geld aan uit

Vrouwen geven teveel geld uit aan kleding, dat is wel duidelijk als we de gemiddelde man mogen geloven. Maar waar wordt nu het meeste geld aan uitgegeven? Kleding zou je bovenaan verwachten maar slechts 20% van de mannen geeft dit op als reden waar het geld naartoe gaat. 27% gaat voor schoenen wat ook een van de verslavingen is van veel vrouwen – en zeg nou zelf wanneer heb je teveel schoenen?

Een ding is zeker bijna alle vrouwen willen met de kerst iets moois aan hebben, en vaak moet dat iets nieuws zijn er is voor de afgelopen kerst ook voor 97% van de vrouwen in ieder geval iets aangeschaft om de outfit af te maken – of de hele outfit uiteraard.

Eén op de tien

Slechts één op de tien mannen koopt jaarlijks iets nieuws voor de kerst. Dat is wel een trieste vergelijking naast de eindscore van de vrouw die bijna 100% is. De conclusie kan dan mogelijk zijn dat mannen zo weinig nieuwe kleding aanschaffen omdat de vrouw elke week iets nieuws aan wil schaffen en het geld maar een keer uitgegeven kan worden? Als dit inderdaad het idee is moeten jullie beide anders gaan winkelen!

Bron: Modeinspiratie.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken