Overhemden met korte mouw

Wie heeft ze niet in zijn kast liggen korte mouw overhemden? Want hoe heerlijk is het om op een zomerse dag er toch casual maar,  gekleed uit te zien in een overhemd met korte mouwen. En wist u dat Overhemden.com korte mouw overhemden in heel veel verschillende kleuren en designs verkopen. Streep, stip, ruit, bloemen maar ook in effen kleuren verkopen wij overhemden met korte mouw.  Een wit overhemd met korte mouw op een korte spijkerbroek. Zomerse kan het toch bijna niet! Of een overhemd met korte mouwen met een ruitje, tijdloos en stoer!

Ook zakelijke korte mouw overhemden verkrijgbaar

Ook zakelijk gezien kunt u prima een overhemd met korte mouwen dragen op een pantalon of nette spijkerbroek met of zonder colbert en/of stropdas. Zeker als u voor een effen kleur gaat zal dit heel netjes staan. En wist u dat u veel meer bewegingsvrijheid heeft in een overhemd met korte mouwen? Korte mouw overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Zoals een recht model, of en getailleerd model. Ook is er nog de keus in hoeverre u het overhemd getailleerd wilt hebben, dit kan van licht getailleerd tot zeer sterk getailleerd zijn.

Overhemden van goede kwaliteit in verschillende prijsklasse

En wilt u een overhemd met korte mouw met borstzakje of zonder borstzakje? Ook hier is genoeg keuze in. En wist u dat wij zelfs overhemden met korte mouw verkopen die strijkvrij zijn. Er zijn vele merken overhemden met korte mouwen. En daardoor ook veel verschil in prijsklasse. U kunt uw overhemd met korte mouw door middel van het filter op onze site helemaal aanpassen aan uw wensen. Persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Mocht u er zelf niet meer uitkomen welke overhemd met korte mouw het beste bij u past door de hoeveel keuze die wij hebben. Onze medewerkers helpen u graag verder om zo tot de juiste keuze te komen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken