Verzorgen en dragen van je horloge in de zomer 

Er bestaan tegenwoordig veel verschillende soorten horloges op de markt en niet elke is geschikt voor alle jaargetijden. Toch willen mensen hun horloge ook in de zomer dragen en er verder geen last van hebben. Daarom is een horloge van hoge kwaliteit zoals een citizen horloge essentieel in de zomer. Voor de horloge liefhebbers is er gelukkig genoeg keuze in zomer-proof horloges. Heb je al een horloge en wil je deze graag in de zomer dragen en de kwaliteit goed houden? Lees hier hoe je dit voor elkaar krijgt. 

Drooghouden van horloge 

In de zomer kan het voorkomen dan er zweet of verdamping op je horloge terecht komt. Deze stoffen zullen je horloge aantasten door bijvoorbeeld het ontstaan van roest tussen de schakels van je horloge of het verkleuren en vervagen van het leer wanneer je een leren horloge hebt. Hou je horloge daarom altijd droog en schoon door met een doek het om de dag te poetsen. Naast dat je jouw horloge kan drooghouden, kan je bij een leren horloge je horloge ook insmeren met leren conditioner die expliciet voor horloges is ontwikkeld. 

Dragen van horloge 

Vooral bij het dragen van een leren horloge, moet je erom denken dat je horloge losser dan gebruikelijk moet worden gedragen. Doe je dit niet, dan kan er geen lucht onder je horloge komen en is de kans op uitslag of eczeem bij je pols extra groot.  

Materiaal van je horloge 

In de hitte van de zomermaanden, is het afgeraden om leer te dragen. Zoals eerder besproken zal de kleur en de kwaliteit van het leer afnemen door een stijging in temperatuur. Het beste is daarom om roestvrij stalen of siliconen horloge te dragen. Zo zijn er genoeg horloges van het merk Aller spanninga die een breed assortiment aan stalen horloges aanbieden. Zo hoef jij je zomers niet druk te maken om je horloge en hoef je er alleen nog maar van te genieten. 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken