Sport bh voor grotere maten

Iedereen die op (semi-)professionele manier sport, zal het je zeggen: een ideale outfit zorgt voor de beste prestaties. Of zie je jezelf al een marathon lopen met laarzen? Een voetbalwedstrijd uitspelen in een karate gi? Het is dus zeker belangrijk dat je sport met de juiste kledij.

De juiste ondersteuning

Ook de juiste ondersteuning voor deze kledij is vitaal. Een sport-bh is voor vele vrouwen dan ook een absolute must. Enkel voor kleine of middelgrote maten geschikt? Niet waar. Zelfs voor vrouwen die sport BH grote maten nodig hebben is het essentieel dat ze deze kunnen dragen zodat het de juiste ondersteuning biedt tijdens het sporten.

De ergonomie van een sport-bh

Niet zomaar elke sport-bh, zelfs voor de grotere borsten, biedt de juiste ondersteuning als hij niet is afgesteld aan het lichaam van de vrouw. Daarom is het heel belangrijk om vooraf voldoende onderzoek te doen en te testen welke vorm het beste bij je lichaam past. Online zijn er tegenwoordig genoeg websites die je aan de hand van een aantal vragen de juiste soort bh kunnen voorstellen. Vraag er ook zeker naar in de gespecialiseerde lingeriewinkels. Of meet je gezellig thuis op, met de hulp van je partner of een vriendin. Alle bh’s, zeker een sport-bh, zouden comfortabel moeten aanvoelen.

De voordelen van een sport-bh

Uiteraard is het tijdens het sporten belangrijk dat je borsten niet alle kanten op bewegen. Zeker voor vrouwen met grote borsten, is het vitaal dat de nek en de rug niet overmatig belast worden doordat je geen of niet de juiste sport-bh draagt. Door het voorkomen van het op en neer gaan van je borsten tijdens bijvoorbeeld het hardlopen, zal het onderhuidse weefsel rond je borsten niet onnodig beschadigen en zullen die striemen veel langer op zich laten wachten. Ook zullen je borsten minder snel gaan hangen. De ondersteuning van de sport-bh zorgt ervoor dat de pezen en het weefsel gezond genoeg blijven om de vitaliteit van je borsten te behouden.

Hoe kies ik mijn sport-bh?

Voor het maatje groter is het even belangrijk om een sport-bh te kopen die goed strak zit dan als je kleine borsten hebt. Ook hangt het af van de intensiteit van sport die je beoefent. Een sport-bh voor het basketbal moet net iets steviger alles op zijn plaats kunnen houden dan voor de yogales. Let er wel op dat je altijd goed kan blijven ademen! Veel sportplezier!

Bron: sportopzijnbest.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken