Jongenskleding 2022: bekijk de trends voor volgend jaar!

Het volgende jaar is al van start en de modetrends zijn al aan het veranderen. Als je op zoek bent naar de jongenskleding trends 2022, bekijk dan deze inhoud die we hebben voorbereid!

Stoffen en kleuren

De stoffen die in 2022 een trend zullen zijn, zijn jeans met een lichtere wassing, in middellange en lichte kleuren. Het linnen, dat de neiging heeft lichter te zijn, kan zeer elegant en comfortabel zijn. Daarnaast zullen ook sportschoenen in neutrale kleuren en petten met minimalistische prints aanwezig zijn. De Tie Dye, die sterk is teruggekomen, is nog steeds in de mode, alleen in meer discrete tinten met een verwassen effect.

Broek met rechte snit

Een trend die in de jaren 2000 zeer sterk was en nu weer helemaal terug is, zijn de recht gesneden broeken. In tegenstelling tot de strakkere modellen heeft de broek nu een rechtere en meer ontspannen snit, met een rechtere reep en soms de trainer bedekkend. Met minder markering op het lichaam, biedt ook meer comfort.

Kimono

Kimono’s zijn een sterke trend, zelfs voor de zomer. Het stuk biedt een overlay, die kan helpen de look samen te stellen. Aangezien het een stuk is dat met verschillende soorten stoffen kan worden gemaakt en met verschillende kledingstukken kan worden gecombineerd, kan het worden gedragen met lichtere stoffen in de zomer en zwaardere in de winter. Naast de verschillende prints die goed passen bij de kimono. Het is echt een veelzijdig stuk.

Comfortabele mode

Mode voor 2022 is gebaseerd op comfort. Dit zijn stukken met comfortabele snits en stoffen. Zonder dat je zich in strakke broeken hoeft te wringen of synthetische stoffen hoeft te gebruiken die het lichaam geen goede beweging geven. Om die reden zijn sweatshirts in opmars.

Het sweatshirt is de basis van comfortabele mode. En, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, komt het niet alleen voor als die comfortabele broek om in te slapen of die jas. Het is dus de moeite waard om te investeren in stukken die comfort en stijl bieden.

Monochrome looks

Monochrome looks zijn samengesteld uit een combinatie van tinten van dezelfde kleur. Het is een meer jeugdige en gedurfde stijl. Je kunt bijvoorbeeld een overhemd dragen in een donkerder tint, terwijl je een korte broek draagt in een lichtere tint. Als je kiest voor een open overhemd, kun je de tinten nog breken met een wit of grijs T-shirt.

Halskettingen en kettingen

Halskettingen en kettingen zijn een aanvulling op de meest uiteenlopende looks. Juwelen komen steeds vaker voor in de jongensmode. En halskettingen en kettingen horen erbij.

 

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken