De topkapsels van dit moment

Mode is altijd in beweging en dat geldt zeker ook voor haartrends. Dit jaar zien we een mix van revival van oude stijlen en opkomende nieuwe trends die zowel op de catwalk als op straat de show stelen. Hieronder verkennen we de meest in het oog springende en populaire kapsels van dit moment.

1. De bob: kort en krachtig

De bob is een klassieker die nooit echt uit de mode lijkt te gaan. Dit jaar zien we echter een duidelijke verschuiving naar de ‘textured bob’, een gelaagde variant die zorgt voor meer volume en beweging. Deze stijl is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een onderhoudsarme, maar stijlvolle look. Celebrities zoals Kaia Gerber en Taylor Swift hebben deze stijl onlangs omarmd, wat de populariteit alleen maar heeft doen toenemen.

2. Lange lagen met natuurlijke golven

Golvend haar met lange lagen blijft een grote hit, vooral vanwege de natuurlijke en moeiteloze uitstraling die het geeft. Het werkt fantastisch voor zowel fijn als dik haar door extra textuur en dynamiek toe te voegen. Deze look is perfect voor diegenen die een bohemien uitstraling nastreven en is uiterst veelzijdig in stylingopties.

3. De Buzz Cut

De buzz cut, een stijl die vaak geassocieerd wordt met mannen, heeft een opvallende opmars gemaakt onder vrouwen. Sterren als Adwoa Aboah en Kristen Stewart hebben deze look gedragen, waarmee ze statements maken over schoonheid en vrouwelijkheid. Het is een ultieme low-maintenance kapsel dat zelfvertrouwen uitstraalt.

 4. De shag: terug van weggeweest

De shag, bekend uit de jaren ’70, heeft een enorme comeback gemaakt. Met zijn gelaagde snit en ruige textuur is het de go-to voor een rock ‘n roll vibe. Deze stijl is geschikt voor bijna elke haarlengte en -type en is vooral populair bij mensen die een edgier, onderhoudsvriendelijk kapsel wensen. Beroemdheden als Miley Cyrus en Billie Eilish hebben deze trend nieuw leven ingeblazen.

5. Curtain Bangs: flirterig en flatteus

Curtain bangs, ofwel gordijnpony’s, zijn zachtaardig en flatterend, ideaal voor wie een subtiele verandering wil. Ze kaderen het gezicht mooi in zonder de commitment van een volle pony. Dit kapsel is veelzijdig en kan makkelijk gestyled worden met zowel steil als krullend haar.

Of je nu gaat voor een radicale verandering met een buzz cut, of iets subtiels zoals curtain bangs, de huidige haartrends bieden voor ieder wat wils. Het draait allemaal om het uitdrukken van je persoonlijkheid en het vinden van een stijl die bij je levensstijl past. Dus, waarom probeer je niet een van deze topkapsels uit om je look dit jaar te vernieuwen? Maak gelijk een afspraak bij je kapper, of het nou je herenkapper in Groningen is of een dameskapper in Groningen. Een afspraak is zo gemaakt.

Met deze veelzijdige kapsels aan de voorgrond van de modewereld, is het duidelijk dat individualiteit en zelfexpressie de ware drijfveren achter de hedendaagse haarmode zijn. Wat zal de volgende grote trend zijn? We kijken uit naar wat de toekomst in petto heeft!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken