Certina horloges, al meer dan 130 jaar klasse en betrouwbaarheid

Certina horloges zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Want inderdaad, Certina horloges liggen niet in een ladekast of op je nachttafel. Certina horloges zijn er om dagelijks te gebruiken. Stoer en elegant, sportief en stijlvol, modern met klassieke (lees: oerdegelijke) technologie, zo zou je Certina kunnen omschrijven. Het is niet voor niets dat Certina horloges bij een juwelier te verkrijgen zijn. Het zijn nu eenmaal gewoon pareltjes! Maar wat is er dan zo bijzonder aan deze horloges? Wij laten het jou in dit artikel weten. Doe hier inspiratie op en laat je verleiden tot een van deze hoogstaande horloges!

Vanwaar de grote aantrekkingskracht van Certina horloges?

Een paar kernwoorden die voor een Certina horloge van toepassing zijn, zijn betrouwbaarheid, DS (Double Security), uiterste nauwkeurigheid en innovatief. Voeg daarbij nog water- en schokbestendig en krasvrij glas en je krijgt pure kwaliteit. Al deze kwaliteiten krijg je in om het even welk Certina horloge dat je ook kiest. We zouden zelfs durven stellen: jij kiest de stijl en het uitzicht, Certina zorgt voor de rest. Ga je voor een universeel horloge (Urban), een sportief horloge voor watersporten (Aqua), een klassiek horloge (Heritage) of een sportief horloge met diverse functies (Sport)? Zowel de mannen- als dameshorloges ogen gewoon modern en stijlvol. Kwartz uurwerken, chronograaf, datum- en seizoenvermelding of chronometer… in deze compacte technologische hoogstandjes zitten heel wat functies die jou het leven aangenaam maken.

De schildpad van Certina

Let nog even op het logo van Certina: de schildpad. Dit zegt heel veel over de kwaliteit van deze uurwerken. Het binnenwerk is volledig beschermd, het glas is krasvrij, de horloges zijn op zich schok- en waterbestendig. Beter dan een schildpad kon Certina niet kiezen als symbool voor hun horloges. En net zoals een schildpad is jouw Certina horloge zo sterk en duurzaam dat ze ook heel erg oud kan worden!

Kies je Certina horloge met zorg

Bij de keuze van je horloge, hou je met meerdere zaken rekening. Zo kijk je uiteraard naar de uitstraling, maar ook naar de functies, het materiaal en de kleuren. Laat je in je keuze gerust bijstaan door een ervaren juwelier. Hij kan jou ontwerpen voorstellen waar jij misschien zelf nog niet aan gedacht had. Je laat je wensen weten en samen kies je precies dat uurwerk dat bij jouw eigen stijl past.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken