Biologisch katoen zorgt voor ongekende comfort 

Het komt je vast bekend voor, je favoriete pyjama of huispak is in de loop van de tijd stug en hard geworden. De stof is niet zo zacht meer als dat het was en je voelt je er steeds minder fijn in. Gelukkig is er een oplossing geboden. 100% biologisch katoen zorgt ervoor dat je duurzaam en comfortabel kan blijven genieten van je pyjama. Niet alleen is dit goed voor de natuur, ook goed voor de portemonnee. De pyjama’s van biologisch katoen gaan langer mee en blijven comfortabel. Wil je meer weten over deze nieuwe manier van comfortabel genieten? Lees dan snel wat deze stof allemaal te bieden heeft.   

Wat is biologisch katoen? 

Tijdens de productie van biologisch katoen wordt er gebruikt gemaakt van technieken, methodes en producten die een zo laag mogelijke impact hebben op het milieu. De katoen wordt verbouwd zonder gebruik van gif zoals pesticiden, maar ook zonder kunstmest. Het proces van katoen spinnen gebeurt dus ook volledig zonder chemicaliën. Door dit proces blijft het katoen beter en is dus vriendelijk voor de gevoelige huid. Daarnaast is het biologische katoen ook zachter en dikker dan “normaal” katoen en zal het product dus langer meegaan.  

Pyjama’s van biologisch katoen 

Door het daverende succes van biologisch katoen zijn steeds meer grote bedrijven biologisch katoen gaan gebruiken voor hun kleding. Mensen die een gevoelige huid hebben kunnen snel last krijgen tijdens het dragen van kleding zonder. De nieuwe Schiesser heren pyjama’s en Charlie Choe dames pyjama’s zijn gemaakt van dit duurzame katoen. Hierdoor kunnen niet alleen mensen met een gevoelige huid, maar ook mensen die genieten van comfort zich weer fijn voelen in hun pyjama’s. De pyjama’s van biologisch katoen zijn te koop in verschillen stijlen.

Van trendy tot klassiek, alles is terug te zien de laatste jaren. Ook zijn pyjama’s steeds vaker seizoensgebonden. Er zijn namelijk lente/zomer pyjama’s en herfst/winter pyjama’s. Dit heeft niet alleen te maken met de looks, maar ook met het materiaal. De herfst/winter pyjama’s bieden meer warmte doordat er gebruik is gemaakt van dikkere lagen. De lente/zomer pyjama’s daarentegen zijn juist luchtiger voor de oplopende temperaturen. Heeft u interesse in een pyjama van biologisch katoen? Twijfel dan niet en kijk snel wat de mogelijkheden zijn. 

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken